خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 13 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جنس فروخته‌ شده باید پس گرفته شود

ایسنا | استان‌ها | دوشنبه، 02 دی 1398 - 09:43
رئیس انجمن حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان استان زنجان گفت: نوشتن عبارت «جنس فروخته شده پس گرفته نمی‌شود»، تضییع حقوق مصرف‌کننده است.
فروخته،توليدكنندگان،فروشندگان،مشتريان،جنس،كيفيت،حقوق،عبارت،ت ...

ایسنا/زنجان رئیس انجمن حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان استان زنجان گفت: نوشتن عبارت «جنس فروخته شده پس گرفته نمی‌شود»، تضییع حقوق مصرف‌کننده است.
رضا استجلو در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: نوشتن عبارت «جنس فروخته شده پس گرفته نمی‌شود» و خودداری فروشگاه‌ها در بازپس گرفتن اقلام فروخته شده، گاها به ضرر و زیان مشتریان بوده و تضییع حقوق مشتریان را فراهم می‌آورد که مردم در صورتی که با عدم تحویل و یا تعویض جنس معیوب و دارای نقص توسط فروشندگان مواجه شدند، می‌توانند از طریق سامانه ۱۲۴ تماس گرفته و موضوع را مورد بررسی و پیگیری قرار دهند.
این مسئول ادامه داد: درج چنین عبارت‌هایی نوعی مغایرت با احکام و آموزه‌های دینی و قوانین در حوزه کسب و کار است و استفاده از این شعار تاثیرگذاری منفی داشته و سلب اطمینان و اعتماد مصرف‌کنندگان را به‌دنبال دارد و در صورت بروز مشکل برای کالایی، فروشندگان موظف به باز پس گرفتن اقلام فروخته شده هستند.
وی افزود: فروشندگان و تولیدکنندگان علاوه بر ارتقای کیفیت اجناس خود بایستی در زمینه خدمات پس از فروش نیز مطلوبیت را برای مشتری فراهم کنند و لازم است فروشگاه‌های ما به جای این عبارت، شعار "جنس فروخته شده پس گرفته می‌شود" را درج کنند و با افتخار و احترام پاسخ‌گوی نیازهای مصرف‌کنندگان باشند.
استجلو با بیان اینکه توجه به نیازهای مصرف‌کنندگان در بلندمدت به سود فروشندگان و تولیدکنندگان است، تصریح کرد: واحدهای تولیدی و خدماتی در صورتی می‌توانند به حیات تجاری خود ادامه دهند که خدمات خود را در پیش، حین و پس از فروش به مشتریان ارائه دهند.
ارائه خدمات پس از فروش و پرداخت خسارت از سوی تولیدکنندگان می‌تواند اعتماد و اطمینان مصرف‌کنندگان را به دنبال داشته باشد.
رئیس انجمن حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان استان زنجان، یادآور شد: توجه به کیفیت لازمه و اصل در زمینه جذب مشتری است و تولیدکنندگان باید همواره در راه افزایش کیفیت محصولات حرکت کنند تا اقبال مشتریان را داشته باشند و صرف اینکه هر کالای تولیدی با هر کیفیتی را مردم خواهند خرید درست نیست.
وی خاطرنشان کرد: قیمت‌گذاری محصولات نیز باید متناسب با کیفیت اجناس باشد و تولیدکنندگان داخلی قانع باشند و اگر کالای تولیدی قیمت‌گذاری منطقی و معقول داشته باشد مطمئنا مصرف‌کننده آن را خریداری می‌کند.
انتهای پیام